חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"חומוס ירוק" לניגוב בנוסח גלילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומוס ירוק חם לניגוב מהכפר הגלילי "עין אסד" מדהים פשוט מדהים נסו ותהנו
"חומוס ירוק" לניגוב בנוסח גלילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומוס ירוק חם לניגוב מהכפר הגלילי "עין אסד" מדהים פשוט מדהים נסו ותהנו
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
3/4 ק"ג גרגרי חומוס רצוי מזן ספרדי
1/2 ליטר טחינה מתוצרת "היונה" או "קראוון"
1/2 ליטר מים
צרור פטרוזיליה
2 שיני שום
1/2 כף מלח
1 לימונים טריים
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח לימון
אופן ההכנה
1.משרים את גרגירי החומוס לילה במים
2.מבשלים את הגרגרים בסיר מלא מים במשך כשעתיים עד שיתרככו.
או כשעה בסיר לחץ
3.מטגנים את שיני השום קלות בשמן זית.
4.מעבירים את השום למעבד המזון ( עם סכין חדה) נוסיף למעבד את הפטרוזיליה,
ונקצוץ אותם,
5.מוסיפים את הלימון הסחוט , המים וגרגרי החומוס החמים.(משאירים בצד 1/4
קילו גרגירים לקישוט)
6.טוחנים ומסיפים את הטחינה, תוך כדי טחינת הגרגירים, עד להשגת מרקם גרוס
אחיד.
מגישים את החומוס חמים, מפזרים קמצוץ כמון, פפריקה, שמן זית ופלח לימון.
וכף גרעיני חומוס שלם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השיח סאלח
שתף את המתכון