הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית וניל
1 כוס קמח
1 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
לחמם את התנור לחום בינוני-נמוך
להמיס את השוקולד והמרגרינה על אש נמוכה בסיר בינוני, לבחוש עד שהתערובת דומה למשחה רכה ואין יותר גושים.
להסיר מהאש.
להוסיף את הסוכר ולבחוש היטב. להוסיף את הביצים, אחת אחרי השניה, ואת הוניל ולבחוש היטב. להבליע את הקמח, ולאחר שהעיסה נראית אחידה להבליע חצי מכמות האגוזים.
לשמן היטב תבנית אפייה מרובעת, לצקת לתוכה את התערובת, ליישר ולפזר עליה את יתרת האגוזים.
לאפות בחום בינוני-נמוך במשך 25-30 דקות עד ששולי העוגה נראים נפרדים מעט מדפנות התבנית וקיסם הננעץ בצד התבנית יוצא יבש.
לצנן ולחתוך למלבנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון