חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חומיות - brownies
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חומיות - brownies
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית וניל
1 כוס קמח
1 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
לחמם את התנור לחום בינוני-נמוך
להמיס את השוקולד והמרגרינה על אש נמוכה בסיר בינוני, לבחוש עד שהתערובת דומה למשחה רכה ואין יותר גושים.
להסיר מהאש.
להוסיף את הסוכר ולבחוש היטב. להוסיף את הביצים, אחת אחרי השניה, ואת הוניל ולבחוש היטב. להבליע את הקמח, ולאחר שהעיסה נראית אחידה להבליע חצי מכמות האגוזים.
לשמן היטב תבנית אפייה מרובעת, לצקת לתוכה את התערובת, ליישר ולפזר עליה את יתרת האגוזים.
לאפות בחום בינוני-נמוך במשך 25-30 דקות עד ששולי העוגה נראים נפרדים מעט מדפנות התבנית וקיסם הננעץ בצד התבנית יוצא יבש.
לצנן ולחתוך למלבנים.
מגיש: מוריס
מקור:
שתף את המתכון