הוראות הכנה
מרכיבים
חזה אווז
מלח פלפל שחור
ענף רוזמרין
5 כפות שמן
כוס דובדבנים משומרים
2כפות סוכר
חצי כוס יין אדום יבש
3 מסמרי ציפורן
מקל קינמון
כף שמנת מתוקה
אופן ההכנה
חורצים את השומן העוטף ממליחים ומפלפלים מניחים גבעול רוזמרין ויוצקים מעל חצי מכמות השמן.
במחבת מחממים את שאר השמן מניחים את האווז צד השומן כלפי מטה. ומזהיבים.
במחבת מחממים דובדבנים עם סוכר מלח יין ציפורן וקינמון. כשמבעבע מוסיפים שמנת.
כשמגישים פורסים את החזה אווז ויצקים את הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון