חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה אווז בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה אווז בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות אווז במשקל 300 גרם האחד
1 כף רוטב סויה
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
¾ כוס יין אדום
½ כוס סילאן
1 כף חמאה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים למעט החמאה ומחצית כמות היין ומשרים במקרר למשך כחצי שעה עד שעה. במחבת גדולה מניחים את חזות האווז עם העור כלפי מטה ומטגנים (שמן הטיגון יהיה שומן האווז עצמו). לאחר כחמש דקות הופכים ומכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כעשר דקות. מוציאים מהתנור ומחזירים לכיריים. מוסיפים את נוזלי המשרה ואת כמות היין שנותרה ומבשלים כך כחמש דקות נוספות. מוציאים את חזות האווז מהמחבת ומוסיפים את החמאה עד להמסה מלאה.
מגישים חם עם כמות נדיבה של רוטב מלמעלה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון