הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה הודו שלם
חרדל
2-3 כפות פפריקה מתוקה,
1 כף זעתר,
פלפל שחור גרוס ומלח לפי טעם
1 ראש שום כתוש
שמן זית
להשרייה:
כ-10 כוסות מים
2-3 כפות מלח בישול
אופן ההכנה
משרים את נתח החזה במי מלח למספר שעות במקרר.
מוציאים אותו ממי ההשרייה,מיבשים, מורחים בחרדל וביתר התבלינים ומטפטפים עליו קצת שמן זית.משהים במקרר מספר שעות או עד למחרת בבוקר.
(את התבלינים ניתן כמובן לשנות לפי טעם, לגרוע או להוסיף, כל אחד וטעמו).
מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20-25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים אותו בפנים עד שהתנור קר.
מוציאים מהתנור ומאחסנים במקרר.
פורסים כשהנתח קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון