הוראות הכנה
מרכיבים
½1-2 ק"ג חזה הודו נקבה
חומרים למרינדה ( משרה )
½ כוס שמן זית
1/3 כוס סויה
½ כוס מיץ לימון
3 כפות סילאןן / אפשר תחליף דבש
7 שיני שום כתושות- 3 שיניים להכניס אל תוך הבשר
3 כפות אורגנו יבש (או טרי) קצוץ.
חומרים נוספים
4 כפות מיונז
4 כפות חרדל
אופן ההכנה
ההכנה
את הבשר חזה ה-הודו להכניס אל תוך שקית אפיה ( קו קי) עם המרינדה ( משרה )
ולהוציא את האוויר מתוך השקית ולהשרות ללילה .
להוציא את הבשר שעה אחת לפני האפייה מהשקית למרוח על הבשר
4 כפות מיונז + 4 כפות חרדל.
את הרוטב יש לשפוך אל תוך תבנית אפיה ולהניח את הבשר לא מכוסה
לאפות
5 דקות ב- 250 מעלות
20 דקות נוספות אפיה 200 מעלות
אפשר להוסיף עוד מספר דקות באם חתיכת הבשר גדולה יותר אך לא יותר מ-8 דקות נוספות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון