חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו ( נקבה) אפיה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרות שהרבה מאוד אנשים טוענים כי בשר חזה הוא יבש ואינו עסיסי אני מצרף לכם מתכון לחזה הודו נקבה שהוא טעים להפליא ואינו יבש כמובו שאין לחרוג מזמני האפיה הרשומים
חזה הודו ( נקבה) אפיה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרות שהרבה מאוד אנשים טוענים כי בשר חזה הוא יבש ואינו עסיסי אני מצרף לכם מתכון לחזה הודו נקבה שהוא טעים להפליא ואינו יבש כמובו שאין לחרוג מזמני האפיה הרשומים
הוראות הכנה
מרכיבים
½1-2 ק"ג חזה הודו – נקבה
חומרים למרינדה ( משרה )
½ כוס שמן זית
1/3 כוס סויה
½ כוס מיץ לימון
3 כפות סילאןן / אפשר תחליף דבש
7 שיני שום כתושות- 3 שיניים להכניס אל תוך הבשר
3 כפות אורגנו יבש (או טרי) קצוץ.
חומרים נוספים
4 כפות מיונז
4 כפות חרדל
אופן ההכנה
ההכנה
את הבשר חזה ה-הודו להכניס אל תוך שקית אפיה ( קו קי) עם המרינדה ( משרה )
ולהוציא את האוויר מתוך השקית ולהשרות ללילה .
להוציא את הבשר שעה אחת לפני האפייה מהשקית למרוח על הבשר
4 כפות מיונז + 4 כפות חרדל.
את הרוטב יש לשפוך אל תוך תבנית אפיה ולהניח את הבשר לא מכוסה
לאפות
5 דקות – ב- 250 מעלות
20 דקות נוספות אפיה – 200 מעלות
אפשר להוסיף עוד מספר דקות באם חתיכת הבשר גדולה יותר אך לא יותר מ-8 דקות נוספות
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון