הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
נתח פרפר חזה הודו לא להפריד את שני החצאים
10 עלי דפנה
12 - 10 גרגירי פלפל אנגלי שלמים
12 - 10 שיני שום קלופות
מלח
חרדל דיז'ון
מיונז
אופן ההכנה
א.רוחצים את חזה ההודו היטב ומייבשים במגבת נייר ומנקים את חתיכות השומן והסחוס שבו.
ב.כותשים כתישה גסה את השום ,הפלפל האנגלי ועלי הדפנה נתערובת אמורה להיות גסה
ג.עם סכין חדה דוקרים את חזה ההודו הרבה דקירות במרווחים של כ- 5ס"מ בין דקירה אחת לשניה וממלאים את החורים עם התערובת ( ב )
ד.מערבבים כמות שווה של חרדל ומיונז ( כמות המיונז והחרדל תלויה בגודל הנתח אשר מכינים) יש להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם .
ה.מורחים את תערובת ( ד ) על נתח ההודו שיצופה היטב מכל צד מניחים בקערה ואוטמים אותה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כל הלילה.
למחרת מכניסים לתנור אשר חומם מראש ל-200 מעלות לאפיה של בערך כ- 45 עד 50 דקות יש להקפיד לא לאפות יתר על המידה בכדי שלא לייבש את נתח ההודו הנתח צריך להיות עשוי עסיסי אך לא מצומק. מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
טעים מאוד גם קר .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון