חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו (פרפר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום רב אבקש לשלוח לי מתכון/ים לחזה הודו שלם בתנור כדי שאפשר יהיה לאכול אותו קר בתודה מראש
חזה הודו (פרפר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום רב אבקש לשלוח לי מתכון/ים לחזה הודו שלם בתנור כדי שאפשר יהיה לאכול אותו קר בתודה מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
נתח פרפר חזה הודו – לא להפריד את שני החצאים
10 עלי דפנה
12 - 10 גרגירי פלפל אנגלי שלמים
12 - 10 שיני שום קלופות
מלח
חרדל דיז'ון
מיונז
אופן ההכנה
א.רוחצים את חזה ההודו היטב ומייבשים במגבת נייר ומנקים את חתיכות השומן והסחוס שבו.
ב.כותשים כתישה גסה את השום ,הפלפל האנגלי ועלי הדפנה נתערובת אמורה להיות גסה
ג.עם סכין חדה דוקרים את חזה ההודו הרבה דקירות במרווחים של כ- 5ס"מ בין דקירה אחת לשניה וממלאים את החורים עם התערובת ( ב )
ד.מערבבים כמות שווה של חרדל ומיונז ( כמות המיונז והחרדל תלויה בגודל הנתח אשר מכינים) יש להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם .
ה.מורחים את תערובת ( ד ) על נתח ההודו שיצופה היטב מכל צד מניחים בקערה ואוטמים אותה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כל הלילה.
למחרת מכניסים לתנור אשר חומם מראש ל-200 מעלות לאפיה של בערך כ- 45 עד 50 דקות יש להקפיד לא לאפות יתר על המידה בכדי שלא לייבש את נתח ההודו הנתח צריך להיות עשוי עסיסי אך לא מצומק. מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
טעים מאוד גם קר .
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון