הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל רוטב סויה
400 מ"ל יין לבן מתוק
100 גרם דבש
200 גרם תפוחי עץ חמוצים מגוררים
200-250 גרם חזה מולארד
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתח המולארד. מטגנים במחבת עד דרגת מדיום רייר (או לאותה דרגת צלייה בגריל פחמים). חותכים לפרוסות בעובי 3 מ"מ. מניחים במרכזה של צלחת ההגשה. מבשלים את יתר המרכיבים, למעט התפוחים, על אש בינונית כחצי שעה. מצננים לטמפרטורת החדר. מוסיפים את תפוחי העץ המגוררים ויוצקים ליד חזה המולארד.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף איה אימתני ממסעדת אונמי
שתף את המתכון