הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף חתוך לקוביות
1 קופסת שימורי חומוס
1 קופסת שימורי פול מצרי
1 קופסא עגבניות מרוסקות (250 גרם)
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
9-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון
שמן זית לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את חזה העוף עם השום, הבצל, הפטרוזיליה ומיץ הלימון למשך כחצי שעה לפחות. מחממים מעט שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים את חזה העוף (עם נוזלי המשרה) וסוגרים מכל הכיוונים. מוסיפים את הפול (מסונן) ואת החומוס (מסונן) ומטגנים/מבשלים ביחד כשתי דקות תוך ערבוב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לבשל כשבע עד עשר דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון