הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות (או פילה עוף).
לרוטב:
קצת פחות מ-½ כוס רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
2-3 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזילה קצוצה
אופן ההכנה
להמליח ולפלפל את נתחי העוף ולטגן במחבת רחבה רק עד שהעוף משנה את צבעו.
לערבב בקערה קטנה את החומרים לרוטב ולצקת את העוף. לערבב , להביא לרתיחה
ולהמשיך לבשל על אש בינונית-נמוכה כ-15 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון