חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ביין, שום ולימון - נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין את המנה בשרי או לא כשר (לטגן בחמאה). brלא נתתי כמויות, זה לא משמעותי, הכמויות בהתאם לצורך.
חזה עוף ביין, שום ולימון - נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין את המנה בשרי או לא כשר (לטגן בחמאה). brלא נתתי כמויות, זה לא משמעותי, הכמויות בהתאם לצורך.
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס לשניצל
קמח
שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ לימון
פטרוזיליה קצוצה
יין לבן
מרגרינה/חמאה + שמן
אופן ההכנה
1. להמליח ולפלפל את חזה העוף ולקמח משני הצדדים.
2. להכין בצד קרוב למחבת: יין לבן, פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון, שום כתוש.
3. לחמם במחבת מעט מרגרינה או חמאה + שמן, לטגן את חזה העוף על אש גבוהה, משני הצדדים.
4. להנמיך את האש, לפזר על השניצל מעט פטרוזיליה, מעט יין ומיץ לימון, לטגן יחד זמן קצר.
5. להפוך לצד השני, ושוב לפזר את החומרים על השניצל ולטגן זמן קצר.
6. להכין כך את כל השניצלים.
מגיש: דפני
מקור:
שתף את המתכון