הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוףפרוסות שניצלים חתוכים לרצועות של 2 ס"מ
פלפל אדום
פלפל צהוב כתום
פטריות טריות
5 בצלים גדולים
גזר
פטרוזיליה
אורגנו
מלח
פלפל שחור
כפית מרק פטריות
כפית מרק עוף
חצי כוס קטשופ
שמן
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לאחר קציצתו עד להשחמה.
במקביל לוקים סיר ויוצקים מעט שמן זית. מטגנים את העוף עד שהופך להיות לבן ומאבד את הצבע הוורוד שלו.
מוסיפים את כל הירקות והבצל אל הסיר של העוף ומתחילים לבשל על אש קטנה כדי לא לשרוף את התחתית מבפנים.
מוסיפים את כל התבלינים חוץ מהקטשופ ומבשלים כ 20 דקות.
מוסיפים את הקטשופ מערבבים מחכים כדקה.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון