חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בפלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה נהדרת ופשוטה להכנה - ואם אחד המרכיבים חסר אז ממש לא נורא תחליפו במה שבא לכם זה לא יההרס...
חזה עוף בפלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה נהדרת ופשוטה להכנה - ואם אחד המרכיבים חסר אז ממש לא נורא תחליפו במה שבא לכם זה לא יההרס...
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוףפרוסות שניצלים חתוכים לרצועות של 2 ס"מ
פלפל אדום
פלפל צהוב כתום
פטריות טריות
5 בצלים גדולים
גזר
פטרוזיליה
אורגנו
מלח
פלפל שחור
כפית מרק פטריות
כפית מרק עוף
חצי כוס קטשופ
שמן
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל לאחר קציצתו עד להשחמה.
במקביל לוקים סיר ויוצקים מעט שמן זית. מטגנים את העוף עד שהופך להיות לבן ומאבד את הצבע הוורוד שלו.
מוסיפים את כל הירקות והבצל אל הסיר של העוף ומתחילים לבשל על אש קטנה כדי לא לשרוף את התחתית מבפנים.
מוסיפים את כל התבלינים חוץ מהקטשופ ומבשלים כ 20 דקות.
מוסיפים את הקטשופ מערבבים מחכים כדקה.
בתיאבון
מגיש: lee1212
מקור:
שתף את המתכון