חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף בצ'ילי מתוק, דבש ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש ממש טעים...
חזה עוף בצ'ילי מתוק, דבש ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש ממש טעים...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות דקות
2 בצלים גדולים
150 גרם אגוזי מלך קלופים ושבורים לחתיכות
5 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן
1 כף דבש
3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
1. פורסים את הבצלים, ומאדים עם השמן בסיר, על להבה בינונית, במשך כ-10 דקות - עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים.
2.מגביהים את הלהבה ומוסיפים את הבשר. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות נוספות.
3. ממיסים את הדבש ב-1/4 כוס מים חמים, מערבבים עם הסויה, הצ'ילי המתוק והשום הכתוש ומוסיפים לסיר.
4. מערבבים ומוסיפים גם את אגוזי המלך.
5. מביאים לרתיחה, ומנמיכים ללהבה בינונית לבישול של עוד כ-20 דקות, ללא מכסה, כדי לצמצם את הנוזלים. מערבבים מדי פעם.
בתיאבון!
מגיש: שאנה
מקור: ניר עומר
שתף את המתכון