הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חזה עוף נקי
5 כפות רוטב סויה
לרוטב:
1 פחית קוקוס
1 מיכל שמנת מתוקה
טבסקו לפי הטעם
1 כף רוטב סויה
3 כפות חמאת בוטנים
אופן ההכנה
חותכים את חזה העוף לאורך לרצועות ברוחב של 3 ס"מ, מתבלים במעט מלח ופלפל וב- 5 כפות סויה.
הכנת הרוטב:
מביאים לרתיחה בסיר את חלב הקוקוס,שמנת הסויה והטבסקו.כאשר הכול רותח מנמיכים את האש ומוסיפים חמאת בוטנים תוך כדי עירבוב עד שהחמאה נמסה.מכבים את האש .
את רצועות חזה העוף צולים על מחבת חמה במשך 5 דקות מכל צד,מעבירים לצלחת ויוצקים מעט רוטב על רצועות העוף,מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון