הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף (שניצל)
קמח לקימוח
מלח ופלפל שחור טחון
2 כפות שמן זית
8 שיני שום קלופות וקצוצות
1 בצל קצוץ דק
1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
1 כוס עגבניות קלופות קצוצות דק
1/2 כוס מרק עוף
10 עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
1. מתבלים קמח במלח ופלפל, מקמחים את העוף ומנערים היטב משאריות קמח.
2. מחממים שמן זית במחבת כבדה, מטגנים את אסקלופ העוף כ-2 דקות מכל צד להשחמה ומוציאים למקום חם.
3. מוסיפים למחבת שום ומטגנים קלות. מוסיפים בצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים פטריות ומגנים כדקה.
4. מוסיפים למחבת יין ומיץ לימון, מגרדים משקעים ומביאים לרתיחה. מוסיפים עגבניות ומרק עוף ומבשלים רק עד שהרוטב מצטמצם מעט.
5. מחזירים את העוף למחבת ומבשלים כ-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך קלות. מוסיפים בזיליקום, משלימים תיבול ומגישים מיד.
6. בתיאבון!!!!!!!.
מגיש:
מקור: יין, אוכל, חברים
שתף את המתכון