הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף (חתוך לסטייקים) כ- 4 סטייקים
שתי כפות של שום קטוש
מיץ לימון רצוי טבעי (סחוט מלימון בגודל בינוני)
3 כפות מחוקות מלח
3 כפות מחוקות פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בצלחת שטוחה מערבבים את המלח והפלפל שחור
טובלים את הסטייקים בתבלינים משני הצדדים
בנתיים מטגנים את השום בשמן זית בסיר
כשהסטייקים חצי מטוגנים והשום מקבל צבע זהב, יש להוסיפ 2 כוסות מים (או לפי הטעם) לסיר של השום ואת מיץ הלימון.
בעת רתיחה ראשונה של הרוטב יש להוסיף את הסטייקים ולבשל כ- 10 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון