הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חזה עוף פרוס דק
בצל פרוס לטבעות
רצועות פלפל ירוק ואדום
פטריות שמפניון טריות ופרוסות
מלח
פלפל שחור
כפית שום כתוש.
לרוטב שום: מיונז, שום כתוש,מלח,פלפל ופטרוזיליה
אופן ההכנה
משמנים מחבת ומוסיפים את חזה העוף, מטגנים קלות. לאחר מספר דקות מוסיפים את הירקות וממשיכים לטגן.
מוסיפים רוטב שום ואת כפית השום הכתוש,מלח ופלפל.
ממשיכים לטגן עוד 3-2 דקות ומורידים מהאש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון