הוראות הכנה
מרכיבים
10 פרוסות דקיקות של חזה עוף.
חלב.
מיונז.
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
גבינה צהובה מגוררת
טבעות של 2בצלים
3-4 גזרים בינוניים עד גדולים מגוררים על פומפיה
אופן ההכנה
1. מטבלים את פרוסות העוף בתבלינים.
2. שמים על תבנית גדולה את טבעות הבצלים ועליהם את הגזר.
3.מניחים את הפרוסות של העוף על הגזר.
4. שמים מעל את הגבינה המגוררת.
5. מערבבים 6 כפות מיונז עם מעט מאוד חלב עד לקבלת בלילה שדומה לשמנת מתוקה במרקמה ומכסים את כל התבנית עם האוכל עד שלא רואים כלום.
אם לא מספיקה הבלילה הראשונה ניתן לחזור שוב על הפעולה של החלב והמיונז.
אופים בחום של 180 מעלות כ40 דקות, אחרי האפיה משאירים כרבע שעה עוד בתנור.
*הולך נהדר עם פירה תפו''א וסלט ירקות טרי.
בתאבון.
מגיש:
מקור: בית
שתף את המתכון