הוראות הכנה
מרכיבים
½-ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ
12-בצלי שאלוט חצויים
½-כפית טבסקו
2-כפות סוכר חום
3-כפות רוטב סויה
2-כפות מיץ סחוט טרי מלימון
2-כפות שמן סויה
מלח ופלפל גרוס לפי טעם
אופן ההכנה
לשטוף את חתיכות חזה העוף ולסנן.
להוסיף שמן למחבת לטגן את חתיכות העוף ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף לשמן חצאי בצל שאלוט ולטגן כ-5 דקות.
להוסיף תבלינים, טבסקו ,מיץ לימון, רוטב סויה. להוסיף את חתיכות עוף המטוגנות ולבשל כ-10דקות על להבה נמוכה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון