הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות או לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 כוס כרוב לבן חתוך לרצועות
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
1 כף סוכר חום
4 כפות סויה
4 כפות סילן
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לטגן את רצועות העוף עם 4 כפות שמן מס' דקות.
להוסיף גזר , לערבב עוד כ-5 דקות, להוסיף כרוב ושום כתוש ולערבב כ-2 דקות.
להוסיף את שאר המצרכים מלבד הפטרוזיליה, ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות, לקראת
סוף הבישול להוסיף את הפטרוזיליה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון