הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2+2+1 כפות שמן, לשלבי הבישול השונים
חבילת אטריות נודלס
3 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
2 גזרים קלופים, חתוכים למקלונים)גוליאני(
1 קישוא זוקיני, חתוך למקלונים)גוליאני(
1 פלפל אדום/ ירוק, חתוך לרצועות
1 כוס רצועות כרוב דקות או נבטים סיניים
3+3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים למישרה:
4 כפות שמן זית
4 כפיות רוטב סויה
1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות מיץ לימון טבעי
2 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות ועלי בזיליקום קטנים
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1.מערבבים את חומרי המישרה ומשרים את רצועות העוף
לפחות לשעתיים )אפשרי גם למשך הלילה(
2.מחממים בווק 2 כפות שמן ומטגנים, מערבבים על אש
בינונית גבוהה את רצועות העוף עד לקבלת גוון חום
ומניחים בצד.
3.מוסיפים עוד 2 כפות שמן לווק וצולים את השום
והג'ינג'ר למספר שניות. מוסיפים את מקלוני
הירקות על פי הסדר בהפרש של דקה אחד מהשני.
4.מחזירים את רצועות העוף ומוסיפים רוטב סויה
סיני ) 3 כפות( ורוטב צ'ילי מתוק ) 3 כפות(
ומערבבים עוד דקה.
5.במקביל, מבשלים את אטריות הביצים במים רותחים
מומלחים כ- 4 דקות, עד שהן רכות וגמישות אך
עדיין אל- דנטה.
6.מסננים את האטריות ומערבבים עם 3 כפות רוטב
הסויה וכף שמן מעבירים את האטריות לקערה גדולה,
יוצקים מעל את העוף והירקות, מערבבים ומטבלים
במלח, פלפל, רוטב סויה בסגנון סיני ורוטב צ'ילי
מתוק לפי הטעם. בוזקים מעל את הבצל הירוק ועלי
הבזיליקום ומגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון