חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 רצועות חזה עוף - חתוכות לרצועות
מים - להוסיף תוך כדי הבישול לפי הצורך .
1 ביצה
3 תפוחי אדמה חתוכים לרצועות
1 בצל סגול קצוץ
3 שני שום
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
קורט כורכום
21 כפית פלפל שחור
1 כף(שטוחה) מרק עוף
½ כפית אריסה.
אופן ההכנה
1)בקערה לטבול את הרצועות של החזה עוף בביצה אחת .(אני הוספתי גם קצת ברנדי ויצא מעולה)
2)לטגן בצל ושום בסיר גדול. כשמזהיב להוסיף את הפפריקה+כורכום.
כשהתבלינים נספגים- מוסיפים את רצועות חזה העוף, מוסיפים כוס מים ומחכים כמה דקות עד שחזה העוף מתבשל.
3)מוסיפים מים, התפוחי אדמה ומרק עוף. מוסיפים את המלח והפלפל שחור ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
4)לאחר שהתפוחי האדמה מתבשלים, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד מספר דקות.
אפשר להוסיף עם הרסק העגבניות גם חצי כפית אריסה.
מגיש: a1_shay
מקור:
שתף את המתכון