הוראות הכנה
מרכיבים
5 רצועות חזה עוף - חתוכות לרצועות
מים - להוסיף תוך כדי הבישול לפי הצורך .
1 ביצה
3 תפוחי אדמה חתוכים לרצועות
1 בצל סגול קצוץ
3 שני שום
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
קורט כורכום
21 כפית פלפל שחור
1 כף(שטוחה) מרק עוף
½ כפית אריסה.
אופן ההכנה
1)בקערה לטבול את הרצועות של החזה עוף בביצה אחת .(אני הוספתי גם קצת ברנדי ויצא מעולה)
2)לטגן בצל ושום בסיר גדול. כשמזהיב להוסיף את הפפריקה+כורכום.
כשהתבלינים נספגים- מוסיפים את רצועות חזה העוף, מוסיפים כוס מים ומחכים כמה דקות עד שחזה העוף מתבשל.
3)מוסיפים מים, התפוחי אדמה ומרק עוף. מוסיפים את המלח והפלפל שחור ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
4)לאחר שהתפוחי האדמה מתבשלים, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד מספר דקות.
אפשר להוסיף עם הרסק העגבניות גם חצי כפית אריסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון