חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף מגולגל ממולא בתות ומצופה בפרושוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מגולגל ממולא בתות ומצופה בפרושוטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 יחידה שניצל עוף דק (ניתן לשטח בעזרת פטיש לשניצל)
3 תותים מאורכים
6-8 פרוסות פרושוטו (תלוי בגודלן)
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות הפרושוטו על משטח העבודה בצורה כזאת שכאשר מניחים עליהם את חזה העוף הם יכסו את כולו. מניחים על הפרושוטו את השניצל. מניחים את התותים לאורך פרוסת השניצל. מגלגלים את חזה העוף מסביב לתותים. מגלגלים את הפרושוטו בזהירות על חזה העוף ועוטפים אותו. במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים היטב מכל הכיוונים ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 7 דקות. כאשר מוציאים נותנים לו לנוח 3 דקות. פורסים לטבעות ומניחים בצלחת הגשה לצד סלט ירוק ורוטב חריף מתוק לבחירתכם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון