הוראות הכנה
מרכיבים
1 יחידה שניצל עוף דק (ניתן לשטח בעזרת פטיש לשניצל)
3 תותים מאורכים
6-8 פרוסות פרושוטו (תלוי בגודלן)
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות הפרושוטו על משטח העבודה בצורה כזאת שכאשר מניחים עליהם את חזה העוף הם יכסו את כולו. מניחים על הפרושוטו את השניצל. מניחים את התותים לאורך פרוסת השניצל. מגלגלים את חזה העוף מסביב לתותים. מגלגלים את הפרושוטו בזהירות על חזה העוף ועוטפים אותו. במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים היטב מכל הכיוונים ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 7 דקות. כאשר מוציאים נותנים לו לנוח 3 דקות. פורסים לטבעות ומניחים בצלחת הגשה לצד סלט ירוק ורוטב חריף מתוק לבחירתכם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון