חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף מוקפץ עם בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מוקפץ עם בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה עוף חתוך לרצועות
1 בטטה חצויה לרוחב וחתוכה לרצועות
1 גזר חתוך לרוחב וחתוך לרצועות
3 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות בגאורך 2 ס"מ האחת
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ זנגביל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ
רבע כוס רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כף חומץ בלסמי
3 כפות שמן צמחי
מעט שמן שומשום
אופן ההכנה
מחממים בווק את שני סוגי השמן. מטגנים קלות (כחצי דקה בלבד) את השום, הזנגביל והצ'ילי. מוסיפים את חזה העוף וסוגרים. מוסיפים את הבטטה, הגזר והבצל הירוק ומקפיצים כדקה ביחד. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ'ילי והבלסמי ומקפיצים ביחד עוד שתי דקות.
מגישים חם על אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון