הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף או פילה עוף חתוך לרצועות
2-3 כפות סויה
1 כף דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
1 סלסלת פטריות חתוכים לפרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות סוכר
2 כפות סויה
2 כפות סילן
פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
את חזה העוף לשים בקערה ,לתבל עם מלח, פלפל שחור, 2-3 כפות סויה ו-1 כף דבש, לערבב
ולהניח בצד לשעתיים.
לטגן את רצועות העוף כדקה מכל צד, רק עד שהעוף משנה צבע, להוציא ולהניח בצד על נייר
סופג.
בווק לחמם שמן, להוסיף פלפלים ופטריות ולטגן על אש גבוהה כ-10-15 דקות. להוסיף את נתחי
העוף, ולערבב. לתבל עם מלח, פלפל שחור גרוס, 2 כפיות סוכר, 2 כפות סויה ו-2 כפות סילן
לערבב, להוריד לאש בינונית ולבשל כ-5 דקות נוספות.
לכבות את האש ,להוסיף את הפטרוזילה ולערבב.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
