הוראות הכנה
מרכיבים
6 יחי' חזה עוף לדפוק דק (שניצל)
בצל גדול קצוץ דק
2 קישואים בינוניים
2 תפו"א
1 בטטה
3 גזר
פפריקה
2 כפות אבקת מרק או קמח תפו"א (בפסח)
1 כף גדושה קונפלור
כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
לגרד את כל הירקות בפופיה גס (או מעבד מזון)
לטגן את הבצל להוסיף את שאר הירקות לטגן כ 8 דקות אח"כ להוסיף חצי כוס מים רותחים ולהוסיף את התבלינים והקונפלור לבשל עד לקבלת מרקם סמיך
2 למלא בחזה
3 ומה שנותר להוסיף מים להרתיח ואח"כ להוסיף את החזה לבשל כ 15 דק'
להגשה להוסיף מעט כוסברה קצוצה מעל
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון