הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות חזה עוף לא דקות במיוחד ולא עבות
4 פרוסות כבד אווז במשקל 70-75 גרם האחת
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 בצל בינוני קצוץ
מלח ופלפל
1 ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת חמה מניחים את פרוסות כבד האווז להשחמה מכל צד (ללא שמן, הכבד אווז יפריש לבד). מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. חורצים כיס לאורך חזה העוף ומניחים בצד. באותה מחבת בה הכנו את כבד האווז מטגנים (באותו שומן שהופרש) את הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את הפטריות ומעט מלח ופלפל. מקפיצים כשתי דקות ומורידים מהאש. לכל כיס בכל נתח חזה עוף מניחים פרוסת כבד אווז אחת ומתערובת הפטריות. טובלים את חזה העוף בביצה ובפירורי לחם, בדיוק כמו שניצל. מוסיפים מעט שמן למחבת ממקודם ומטגנים את חזה העוף להשחמה יפה מכל צד.
מגישים חם לצד פירה תפוחי אדמה ובטטה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון