חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ממולא בכבד אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שהכנתי ליום נישואיהם של הורי.
חזה עוף ממולא בכבד אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שהכנתי ליום נישואיהם של הורי.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות חזה עוף לא דקות במיוחד ולא עבות
4 פרוסות כבד אווז במשקל 70-75 גרם האחת
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 בצל בינוני קצוץ
מלח ופלפל
1 ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת חמה מניחים את פרוסות כבד האווז להשחמה מכל צד (ללא שמן, הכבד אווז יפריש לבד). מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. חורצים כיס לאורך חזה העוף ומניחים בצד. באותה מחבת בה הכנו את כבד האווז מטגנים (באותו שומן שהופרש) את הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את הפטריות ומעט מלח ופלפל. מקפיצים כשתי דקות ומורידים מהאש. לכל כיס בכל נתח חזה עוף מניחים פרוסת כבד אווז אחת ומתערובת הפטריות. טובלים את חזה העוף בביצה ובפירורי לחם, בדיוק כמו שניצל. מוסיפים מעט שמן למחבת ממקודם ומטגנים את חזה העוף להשחמה יפה מכל צד.
מגישים חם לצד פירה תפוחי אדמה ובטטה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון