הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
¼ ק"ג ברווז מעושן ללא עור חתוך לקוביות
2 כוסות אורז מבושל
½ כוס רוטב ברביקיו
3 כפות שמן זית
1 בצל פרוס דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ
150 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הצ'ילי והפטריות ומטגנים ביחד עוד שתי דקות. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים את חזה העוף וסוגרים היטב מכל הצדדים. מוסיפים את הברווז ומערבבים. מוסיפים את האורז ורוטב הברביקיו ומערבבים. מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון