הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף שטוח דק דק
חציל מקולף וחתוך לרצועות
עשבי תיבול
קמח
ביצה טרופה
פרורי לחם
אופן ההכנה
לשטח את פרוסת החזה עוף ולמרוח עליה פפריקה בשמן.
לטגן את רצועות החציל במעט שמן.
להניח רצועות חציל על חזה העוף.
על פיסות החציל לפזר עשבי תיבול
לגלגל את חזה העוף ולסגור אותו בעזרת קיסם שיניים.
לטבול את החזה המגולגל במעט קמח
לטרף את הביצה, להוסיף אבקת מרק עוף, שום כתוש, תבלינים לפי הטעם.
לטבול את חזה העוף בביצה ומיד לאחר מכן בפרורי לחם.
לטגן ולטרוף כשזה חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון