הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג חזה עוף פרוס לעובי 1 ס"מ.
4 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש ( להשתמש ביין באיכות טובה)
קצת מיץ לימון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
1) במחבת כבדה מחממים את שמן הזית ושמים את השום הקצוץ (לא לטגן)
2) לאחר דקה מוסיפים את חזה העוף מפולפל ומטגנים כדקה מי כל צד.
3) מוסיפין את היין ומיץ הלימון ומבשלים כ 3 דקות מי כל צד,בשלב זה מוסיפין מלח.
4) מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לבשל כ 20 שניות.
מתאים במיוחד עם פירה ו לחם טרי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון