חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם שום ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה,יש להשתמש וחזה עוף לפחות בעובי של 1 ס"מ על מנת לשמור על עסיסות של המנה.
חזה עוף עם שום ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל להכנה,יש להשתמש וחזה עוף לפחות בעובי של 1 ס"מ על מנת לשמור על עסיסות של המנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג חזה עוף פרוס לעובי 1 ס"מ.
4 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין לבן יבש ( להשתמש ביין באיכות טובה)
קצת מיץ לימון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
1) במחבת כבדה מחממים את שמן הזית ושמים את השום הקצוץ (לא לטגן)
2) לאחר דקה מוסיפים את חזה העוף מפולפל ומטגנים כדקה מי כל צד.
3) מוסיפין את היין ומיץ הלימון ומבשלים כ 3 דקות מי כל צד,בשלב זה מוסיפין מלח.
4) מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לבשל כ 20 שניות.
מתאים במיוחד עם פירה ו לחם טרי.
בתיאבון.
מגיש: mario
מקור:
שתף את המתכון