הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזות עוף טרי. מנוקים מגידים ושומן.
1 שקית ביסלי פלאפל מרוסקת לפרורים.
למרינדה
3 כפות רוטב סויה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כף עלי תימין
מעט פלפל שחור גרוס טרי
לציפוי
שלושת רבעי כוס פירורי ביסלי פלאפל
4 כפות חרדל פרובנסל של MAILLE .
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המרינדה ויוצקים על חזות העוף,
מערבבים ומניחים בצד כשעה עד שעתיים.
מחממים מחבת פסים או מחבת טפלון,מרוחה בשמן זית
כשהמחבת חמה מאוד, מניחים בה את חזות העוף וצורבים את חזות העוף כ 2-3 דקות מכל צד,
מניחים את חזות העוף על תבנית התנור ומורחים אותם בשכבה נאה של חרדל,
מפזרים את ציפי הפרורים על חזות העוף ומהדקים בעדינות,
מחממים את הגריל בתנור וכשהוא חם, מכניסים את התבנית לתנור ומניחים לציפוי להשחים יפה
( כ 2 דקות)
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון