חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזרת אדומה (כזו שעולה לאף כמו אצל אמא)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזרת אדומה תוספת פיקנטית לדגים, צלי בשר, כבד קצוץ חריף brשעולה דרך הנחיריים
חזרת אדומה (כזו שעולה לאף כמו אצל אמא)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזרת אדומה תוספת פיקנטית לדגים, צלי בשר, כבד קצוץ חריף brשעולה דרך הנחיריים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ראשי סלק בינוניים
1 שורש חזרת (ניתן למצוא ברשתות השיווק)
2 כפות חומץ הדרים
1 כפית סוכר
מעט מלח
(ניתן להוסיף כף, גינגר טרי מגורד)
אופן ההכנה
1.בסיר מבשלים את הסלק על קליפתו עד לריכוך כ 30 דקות לערך
מסננים קולפים ומגרדים על פומפיה או קוצצים בקוצץ בפולסים
2.מגרדים על פומפיה דקה את שורש החזרת או קוצצים עד דק בקוצץ
3.בקערה מערבבים את כל החומרים מערבבים ומכסים בניילון נצמד
4. מעבירים למקרר ל24 שעות ל מיזוג טעמים
5. מוציאים ומעבירים לצנצנת שניתן לסגור
להגשה כלי מרכזי עם כפית
*** חשוב שיהיה תמיד מכוסה באחסנה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון