הוראות הכנה
מרכיבים
4 ראשי סלק בינוניים
1 שורש חזרת (ניתן למצוא ברשתות השיווק)
2 כפות חומץ הדרים
1 כפית סוכר
מעט מלח
(ניתן להוסיף כף, גינגר טרי מגורד)
אופן ההכנה
1.בסיר מבשלים את הסלק על קליפתו עד לריכוך כ 30 דקות לערך
מסננים קולפים ומגרדים על פומפיה או קוצצים בקוצץ בפולסים
2.מגרדים על פומפיה דקה את שורש החזרת או קוצצים עד דק בקוצץ
3.בקערה מערבבים את כל החומרים מערבבים ומכסים בניילון נצמד
4. מעבירים למקרר ל24 שעות ל מיזוג טעמים
5. מוציאים ומעבירים לצנצנת שניתן לסגור
להגשה כלי מרכזי עם כפית
*** חשוב שיהיה תמיד מכוסה באחסנה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון