הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות דבש
300 ג? סוכר חום
2 קופסאות חלב משומר (800 ג?)
200 ג? (אגוז אדמה, לוז)
100 ג? פיסטוקים קלופים
2 כוסות פצפוצי אורז (בערך)
200 ג"ר שוקולד מריר 70%
60 ג"ר חמאה
אופן ההכנה
1. לקלות את האילסרים והפיסטוקים. (2 דקות במיקרו גל)
2. בסיר קטן ולהבה נמוכה מוסיפים את החלב המשומר, הסוכר החום ודבש.
לבשל במשך 10 דקות תוך בחישה, עד שהתערובת נראית כמו קרמל סמיך.
3. למזוג לתבנית חד פעמית בינונית ששומנה קלות. לכסות את הקרמל באגוזים, פיסטוקים ופצפוצי אורז. לדחוס אותם היטב לתוך התערבות.
לצנן היטב.
לאחר הצינון:
להמיס 100 שוקולד מריר עם 60 ג?ר חמאה.
שוברים/ חותכים גושים מתערובת הקרמל ? אגוזים וטובלים בשוקולד החם ומצפים מכל העברים. להניח על נייר אפיה להתייצבות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון