חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף אגוזי לוז בקרמל וציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף אגוזי לוז בקרמל וציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות דבש
300 ג? סוכר חום
2 קופסאות חלב משומר (800 ג?)
200 ג? (אגוז אדמה, לוז)
100 ג? פיסטוקים קלופים
2 כוסות פצפוצי אורז (בערך)
200 ג"ר שוקולד מריר 70%
60 ג"ר חמאה
אופן ההכנה
1. לקלות את האילסרים והפיסטוקים. (2 דקות במיקרו גל)
2. בסיר קטן ולהבה נמוכה מוסיפים את החלב המשומר, הסוכר החום ודבש.
לבשל במשך 10 דקות תוך בחישה, עד שהתערובת נראית כמו קרמל סמיך.
3. למזוג לתבנית חד פעמית בינונית ששומנה קלות. לכסות את הקרמל באגוזים, פיסטוקים ופצפוצי אורז. לדחוס אותם היטב לתוך התערבות.
לצנן היטב.
לאחר הצינון:
להמיס 100 שוקולד מריר עם 60 ג?ר חמאה.
שוברים/ חותכים גושים מתערובת הקרמל ? אגוזים וטובלים בשוקולד החם ומצפים מכל העברים. להניח על נייר אפיה להתייצבות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון