חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף בריאות ממתק אגוזים ופירות יבשים בדבש - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף ממתק קל להכנה המכיל כל טוב אגוזים שקדים גרעינים מישמשים דומדמניות brשיבולת שועל קלויה דבש וסוכר חום בקיצור פצצת אנרגיה אבל brטט עע יי םם לא מומלץ לשומרי מישקל וסוכרתיים ולכאלה שלא יודעים brלעצור !!!!
חטיף בריאות ממתק אגוזים ופירות יבשים בדבש - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף ממתק קל להכנה המכיל כל טוב אגוזים שקדים גרעינים מישמשים דומדמניות brשיבולת שועל קלויה דבש וסוכר חום בקיצור פצצת אנרגיה אבל brטט עע יי םם לא מומלץ לשומרי מישקל וסוכרתיים ולכאלה שלא יודעים brלעצור !!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סוכר חום אמיתי לא דמררה
3 חב' חמאה
1 כוס דבש
150 ג"ר אגוזי מלך קצוצים גס
150 ג"ר שקדים קלויים
200 ג"ר גרעיני חמניה קלופים
150 ג"ר מישמש יבש קצוץ
100 ג"ר דומדמניות יבשות
250 ג"ר שיבולת שועל טבעית קלויה בתנור
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
1.בתבנית מפזרים את שיבולת השועל וקולים בחם של 150 מעלות כ 20 דקות
או עד להפיכת לקריספית
2.בסיר גדול ממיסים את החמאה הסוכר והדבש ומייצרים קרמל עד לרמת טופי תוך
כדי עירבוב.
3.מוסיפים את כל המרכיבים יחדיו כולל שיבולת השועל וממשיכים לערבב את
המסה כ 3 דקות (זה כבד)
4.ב 2 תבניות פיירקס מלבניות 20X30 מניחים נייר אפיה ושופכים בזהירות
(המסה בטמפרטורה של 170 מעלות) בכל אחת מחצית מהמסה ומיישרים אותה
לגובה של 3 - 4 ס"מ ומהדקים בעזרת כף חזק מאוד מכסים בנייר אפיה
נוסף ומגלגלים בכח רב כוס לדחיסת המסה (אחרת יתפרק בחיתוך)
5.מקררים כשעתיים לפחות הופכים את הפיירקס על משטח כגון השיש
ופורסים לרצועות או ריבועיים בעזרת סכין חדה בלחיצה חזקה ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון