חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף טעמי (פאדג עם פיסטוק חלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממתק ביס כמו"טעמי", שוקולד דבש מנוקד בפיסטוק לראש השנה.
חטיף טעמי (פאדג עם פיסטוק חלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממתק ביס כמו"טעמי", שוקולד דבש מנוקד בפיסטוק לראש השנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד : תבנית מרובעת 20X20 ס"מ משומנת
סיר בינוני
רכיבי הממתק
קבוצה א`
120 גרם (½ כוס) חמאת בוטנים
160 מל"ל ( 2/3 כוס ) דבש
55 גרם ( ¼ כוס ) סוכר חום בהיר דמררה
45 גרם ( ½ כוס) קקאו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
180 גרם מיני מרשמלו (אפשר גם רגיל קצוץ)
1 כפית תמצית וניל
80 גרם פיצפוצי אורז (אורז תפוח)
120 גרם פיסטוקים קצוצים גס
לציפוי
230 גרם (2 חפיסות +4 קוביות) שוקולד מריר שבור לקוביות
14 גרם חמאה רכה 1( כף )
אופן ההכנה
אופן רקיחת המעדן
1.ממים בסיר את קבוצה א` 120 גרם (½ כוס) חמאת בוטנים,160 מל"ל ( 2/3 כוס )
דבש, 55 גרם ( ¼ כוס ) סוכר חום בהיר דמררה, 45 גרם ( ½ כוס) קקאו
מחממים על אש גבוהה עד רתיחה , מנמיכים לאש נמוכה ומוסיפים מרשמלו מערבבים
עד להמסה ואחידות העיסה.
2.מסירים מהאש , מוסיפים וניל ,פיצפוצים ופיסטוקים מערבבים היטב עד לאחידות .
העיסה יוצאת מאוד דביקה וסמיכה לערבוב וזה בסדר.
3.משטחים את הבלילה בתבנית יש להדק וליישר .
(מומלץ לישר עם גב כף רטובה , כך היא תחליק ויהיה קל ליישר את העיסה.)
4.חותכים לריבועים של 2 על 2 ס"מ עם סכין חדה,
לציפוי
*ממיסים יחד חמאה ושוקולד - 30 שניות במיקרו ,לערבב אם לא נמס לחלוטין אפשר
להכניס לעוד 10 שניות .
*למרוח את הציפוי מעל העיסה לשלוח לצינון במקרר עד שהציפוי מתקשה.
*חותכים לריבועים של 2 על 2 ס"מ עם סכין חדה, מגישים בטמפרטורת החדר .
מומלץ אחרי התייצבות הציפוי לשמור בקופסא סגורה מחוץ למקרר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מהבלוג של ביוטי האחת קסמים מתוקים ומענגים https://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1547538
שתף את המתכון