הוראות הכנה
מרכיבים
9 כוסות פצפוצי אורז
1 חב' מרגרינה
6 כפות דבש
200 גרם חלבה
200 גרם שומשום
אופן ההכנה
קולים את השומשום קלות.
מניחים בתוך סיר המונח על גבי האש את המרגרינה, החלבה והדבש, מבשלים עד שהכל נמס. מוסיפים את הפיצפוצי אורז וחצי מכמות השומשום (בוחשים כל הזמן)
מורידים מעל האש ויוצקים לתוך תבנית, מיישרים ומהדקים פנימה. מסיפים מעל את השומשום הנותר ומהדקים אותו גם כן.
מכניסים למקרר וחותכים למעוינים כעבור חצי שעה בערך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון