חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיף רקיקים מלוח של "מתוקה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיפים דקים מאד פריכים וכפים לנשנוש. בסיגנון של ביגל-ביגל כאלה עם טעם של עוד. br
חטיף רקיקים מלוח של "מתוקה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיפים דקים מאד פריכים וכפים לנשנוש. בסיגנון של ביגל-ביגל כאלה עם טעם של עוד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה רכה
250 גרם גבינה לבנה 9%
30 מ"ל שמן
100 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף מלח שטוחה
1 כפית סוכר
1 כפית אבקת אפיה (8 גרם)
500 גרם קמח
לציפוי:
1-2 ביצים טרופות
שומשום/קצח/זעתר יבש/אורגנו
אופן ההכנה
1. מערבלים במיקסר את כל החומרים פרט לקמח ולתבלינים.
2. מוסיפים את הקמח ולשים לקבלת בצק רך ולבן. מחלקים את הבצק ל6 עד 8 כדורים, עוטפים
בנילון נצמד ומקררים שעה במקרר.
3. מרדדים כל כדור לעלה דקיק ושקוף, על משטח של ניר אפייה. זורים את התבלין הרצוי
ומרדדים שוב. מניחים על נייר אפיה בתבנית.
4. מחממים תנור ל170-180 מעלות.
5. מורחים ביצה, חותכים לרצועות ארוכות בעזרת גלגלת או סכין ואופים למשך 25 דקות או עד
שהחטיפים שחומים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מתוקה
שתף את המתכון