הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קוואקר אינסטנט (שיבולת שועל בפתיתים קטנים)
¾ כוס קוקוס
½ כוס תערובת אגוזים קצוצים גס
¼ כוס גרעיני דלעת
50 גרם חמאה
¼ כוס סוכר חום
¼ כוס דבש
½ כוס נבט חיטה
½ כוס צימוקים
אופן ההכנה
1. לערבב קוואקר, קוקוס, אגוזים וגרעיני דלעת - לקלות בתנור עד שמשחים מעט.
2. להמיס חמאה, דבש, וסוכר על האש.
3. לערבב את תערובת הקוואקר עם תערובת החמאה, הצימוקים ונבט החיטה.
4. לרפד תבנית אפיה 20X25 ס"מ בניר אפיה.
5. לשטח את התערובת בתבנית, ולהדק (בכף יד רטובה)
6. לאפות כ 15 דקות ב 180°c .
7. לקרר, לחתוך, לעטוף כל חטיף בפלסטיק נצמד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון