הוראות הכנה
מרכיבים
2 צינצנות סילאן כ 1.5
250 ג"ר שיבולת שועל קלויה על מחבת
50 ג"ר צימוקים
50 ג"ר גרעיני חמניה קלויים על מחבת
100 ג"ר אגוזי לוז קלויים על מחבת
100 ג"ר חמוציות מיובשות
4 כפות סוכר חום
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
1. לסיר בישול שופכים את הסילן ומביאים לרתיחה
2. מוסיפים את את הסוכר החום ומבשלים כ 3 דקות
3. מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים לאט תוך עירבוב מתמיד עד הסמכה
4. מוסיפים חצי קופסא חלב קוקוס וממשיכים לערבב (יתקבל צבע של טופי)
5. מצמצמים עד סמיכות גבוהה מאוד
6. שופכים לתבנית חד פעמית ששומנה היטב מכל כיווניה מקררים מעט
חצי יבש חותכים לרצועות מקררים ואוכלים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון