חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיפי דג מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיפי דג מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה דג (ניתן להשתמש בכל סוג של דג שאוהבים).
1 בצל קטן
1 שן שום
1 ביצה
4 כפות חלב (למי שרוצה מתכון פרווה - ניתן להמיר את החלב במים)
3 כפות יין לבן יבש
2 כפות פלפל חריף כתוש (למי שאוהב פחות חריף ניתן להפחית, מעבר לזה ניתן לחילופין להשתמש באבקת צ'ילי אך בכמות קטנה יותר מהמצויין)
½ ספל עגבנייה מרוסקת
6 כפות שמן
8 פרוסות לחם
1 כפית סוכר
מלח פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
להשרות את הדג במים עם מלח כ- 15 דקות, לשטוף היטב ולייבש,לחתוך את הדג לקוביות בינוניות .
בצלחת די רחבה יש לטרוף את הביצה.
לקצוץ דק את הבצל ואת שום. לחמם 3 כפות שמן, להקפיץ את הבצל עם השום, להוסיף את הפלפל החריף והעגבניות המרוסקות ולבשל במשך כ-3 דקות. מוסיפים את קוביות הדג יחד עם היין הסוכר הפלפל והמלח להמשיך לבשל כ-5 דקות נוספות.
לצקת מהתערובת על פרוסת לחם לכסות בעוד פרוסה , לטבול בביצה (לקשור בחוט ע"מ שלא ייפתח) ולטגן בשמן עד שיזהיב, להוריד מהאש, להוציא את החוט ולהגיש חם.
מגיש: m73
מקור: קובני
שתף את המתכון