הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חילבה טחונה גס או שלמה
1 כוס מים קרים להשרייה
מים קרים
מיץ מלימון אחד או לפי הטעם
½ אגודת עלי כוסברה
מלח
2 או 3 שיני שום
סחוג תימני אמיתי
אופן ההכנה
1. להשרות את החילבה הטחונה לשעתיים. אם משתמשים בשלמה
להשרות כל הלילה ולא לכסות!
2. לסנן את החילבה המושרית ולהעביר לבלנדר. להוסיף מיץ לימון
ומעט מים ולהקציף. להוסיף מידי פעם מעט מים עד לקבלת הסמיכות
הרצויה ואולי מעט פחות.
3. להוסיף את עלי הכוסברה והשום לחזור ולהקציף עד שהכוסברה תתרסק.
4. להעביר לקערה להוסיף מלח וסחוג ולערבב היטב. להעביר לכלי סגור
ולשמור בקירור לא יותר משבוע.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון