חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חילבה תימנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חילבה תימנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חילבה טחונה גס או שלמה
1 כוס מים קרים להשרייה
מים קרים
מיץ מלימון אחד או לפי הטעם
½ אגודת עלי כוסברה
מלח
2 או 3 שיני שום
סחוג תימני אמיתי
אופן ההכנה
1. להשרות את החילבה הטחונה לשעתיים. אם משתמשים בשלמה
להשרות כל הלילה ולא לכסות!
2. לסנן את החילבה המושרית ולהעביר לבלנדר. להוסיף מיץ לימון
ומעט מים ולהקציף. להוסיף מידי פעם מעט מים עד לקבלת הסמיכות
הרצויה ואולי מעט פחות.
3. להוסיף את עלי הכוסברה והשום לחזור ולהקציף עד שהכוסברה תתרסק.
4. להעביר לקערה להוסיף מלח וסחוג ולערבב היטב. להעביר לכלי סגור
ולשמור בקירור לא יותר משבוע.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון