חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי חלה שאפיתי בזמנו ב"רפאל" וגם במסעדת "הטרסה" כשעבדתי עם השף אבי שטייניץ.
חלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי חלה שאפיתי בזמנו ב"רפאל" וגם במסעדת "הטרסה" כשעבדתי עם השף אבי שטייניץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
2,500 גר' קמח
150 גר' סוכר
50 גר' מלח
130 גר' שמן זית
1. ביצה
80 גר' חמאה
120 גר' שמרים טריים
110 סמ"ק מים
אופן ההכנה
לשים יחד את כל החומרים כ-7 דקות,
נותנים לבצק מנוחה של 1/4 שעה.
מכינים 4.חלות בצורת צמות כ-200 גר' כל חלה.
נותנים התפחה של שעה.
אופים 18 דקות בערך בחום של 190 מעלות בטורבו.
אם רוצים להכין חלה מתוקה,מוסיפים עוד 40 גר' סוכר או דבש.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון