הוראות הכנה
מרכיבים
2,500 גר' קמח
150 גר' סוכר
50 גר' מלח
130 גר' שמן זית
1. ביצה
80 גר' חמאה
120 גר' שמרים טריים
110 סמ"ק מים
אופן ההכנה
לשים יחד את כל החומרים כ-7 דקות,
נותנים לבצק מנוחה של 1/4 שעה.
מכינים 4.חלות בצורת צמות כ-200 גר' כל חלה.
נותנים התפחה של שעה.
אופים 18 דקות בערך בחום של 190 מעלות בטורבו.
אם רוצים להכין חלה מתוקה,מוסיפים עוד 40 גר' סוכר או דבש.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון