חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חלה לשבת של איריס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו חלה ביתית טרייה brשניחוחה מתפזר בכל הבית brלארוחת ערב שבת
חלה לשבת של איריס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו חלה ביתית טרייה brשניחוחה מתפזר בכל הבית brלארוחת ערב שבת
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים פושרים
2/3 - 1/3 כוס סוכר (תלוי במתיקות הרצויה)
1 שקית שמרית
1/3 כוס שמן
4-5 כוסות קמח
קורט מלח
2 ביצים
ביצה להברשה
שומשום
אופן ההכנה
מערבבת את המים עם הסוכר עד שהסוכר נמס
מוסיפה את השמרים וממתינה כ-3 דקות להתססה
מוסיפה את השמן, קמח מעורבב עם המלח והביצים, מערבבת ולשה.
מכסה בניילון נצמד ומגבת מעל ומתפיחה לכ-2-3 שעות.
לשה שוב את הבצק וקולעת צמה
מניחה בתבנית עגולה (כן, כן, זו עם החור באמצע)
עוטפת שוב בניילון נצמד ומגבת ומתפיחה לעוד שעתיים.
מורחת ביצה טרופה ומפזרת שומשום מעל.
אופה בחום של 170 מעלות כ-20-25 דקות.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: איריס
שתף את המתכון