חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חלקי עוף/חזה חריפים ומזוגגים צלויים על מצלית או גריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלקי עוף/חזה חריפים ומזוגגים צלויים על מצלית או גריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק
לרוטב מרתיחים בסיר את כל שער החומרים
1 כוס קטשופ,
1/2 כוס חומץ תפוחים
3 כפות סוכר חום, או 3 כפות דבש תמרים
1 כף חרדל
1 כף רוטב סויה
2כפיות רוטב ווסטרשייר
1 כוס מים
1 כפית מלח
1.כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחממים גרילאו מצלית עד חם בינוני גבוה .
2. מניחים את חלקי העוף ומזהיבים אותם היטב כ 10 דקות לערך .
3. מעבירים לקערה ומערבבים עם 1 כוס רוטב.
4. מעבירים לחום נמוך עד שהבשר מזוגג וקריספי , 25 עד 30 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון