הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
21 1 כפות שמרים יבשים או קובית שימרית
21 כוס סוכר
כף מלח
21 כוס שמן
22-1 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
להשים את הקמח בקערה ליצור גומה ולהשים את השמרים הסוכר והמלח להוסיף מיד את המים לערבב בעזרת כף לקבלת גושים (פה הדבר החשוב להניח כ-10 דק' לא יותר)
שלב ב'
להוסיף את השמן לעבד את הבצק טוב (כשאתם מעבדים את הבצק ואתם מרגישים שהוא דביק ניתן להוסיף מעט קמח עד שמרגישים בצק רך ונוח לעבודה)
להתפיח כ-שעה וחצי שעתיים
לקלוע ולמרוח חלמון ביצה (אפשר להוסיף שומשום או פרג)
לאפות בחום 180 בערך לבדוק שהחלה מקבלת צבע זהוב חום גם מלמטה
בתאבון
קובי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון