הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3 פלפלים בצבעים שונים (ירוק,צהוב ,אדום)
3-4 שיני שום כתוש
טבסקו (לפי הטעם)
פפריקה (חריפה או מתוקה)
פלפל לבן
כפית צ'ילי גרוס
מלח
אופן ההכנה
קוליים את הפלפלים ולאחר מכן קולפים ומנקים מגרעינים.
מכניסים את הפלפלים לתוך בלנדר ומוסיפים את שאר החומרים.
מעבדים את החומרים עד לקבלת תערובת חלקה .
טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
*לקבלת צבע אדום חזק ניתן להוסיף מחית עגבניות מיובשות או פפריקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון