הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות חמאה 100 ג"ר או 1 200 ג"ר
3 יח' פלפלים אדומים קלויים וקלופים (או 5 יח' פלפל (צושקי) עדיף)
1/4 כפית מלח אטלנטי (באם החמאה היא ללא מלח)
2 כפיות שום כתוש או יותר לפי הטעם
1/4 כפית מלח אטלנטי (באם החמאה היא ללא מלח)
1 כפית פפריקה מתוקה (או חריפה)
* אופציונאלי
2 כפות צנובר קלוי
1 כף שמיר קצוץ/פטרוזיליה
1 פלפל אדום חריף שנקלה וקולף
אופן ההכנה
1. קולים את הפלפלים על האש או בתנור מנקים גרעינים ומקלפים
2. מביאים את החמאה לחם החדר.
3. מכניסים את הפלפלים למעבד וטוחנים בפולסים
4. מכניסים את יתרת החומרים ומעבדים עוד שניה
5. מכנסים את החמאה ומעבדים עד קבלת עיסה אחידה
6. פורסים ניילון נצמד ומעבירים את התכולה פנימה ומגלגלים לגליל
ומכניסים לפריזר להקפאה
4.בכל פעם חותכים מס' מדליונים כנדרש כ 10 דקות לפני האוכל ונהנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון