הוראות הכנה
מרכיבים
11/2 כוסות קשיו או בוטנים קלויים או לא קלויים
3-4 כפות שמן תירס או סויה
מלח לפי הטעם
1/2 כפית דבש
אופן ההכנה
1. קולים את הקשיו או הבוטנים(בכלי פלסטיק רחב למיקרו מפזרים את הקשיו או
הבוטנים מזלפים עם היד כמה טיפות מים מכניסים למיקרו ל 4.5 דקות על
עוצמה מלאה) מקלפים את הקליפות הדקות.
2. שמים שמן בקוצץ. מוסיפים את הבוטנים ומערבבים עד למירקם הרצוי. מוסיפים
מעט מלח לפי הצורך. (ניתן להוסיף שום,תבלינים יבשים לפי הטעם)
3. מאחסנים בצנצנת סגורה במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון