הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מים
כרפס או סלרי
4 תפוחי אדמה
כורכום
כוס לימון משומר או מלימון טרי
מלח
2 כוסות אורז פרסי
ראש שום.
אופן ההכנה
מנקים את הכרפס וחותכים לחתיכות מניחים בסיר עם 2 כפות שמן ומבשלים על להבה בינונית
עד שצבעו משתנה.
מוסיפים את השום (מועכים או חתיכות כרצונכם) לטגן קלות.
להוסיף את המים ואת תפוחי האדמה החתוכות לקוביות או לרבעים.
כשהכרפס והתפוחי אדמה מתרכים מוספים את הלימון ומלח לפי הטעם..
לבשל עוד רבע שעה ומוכן .
מגישים עם אורז לבן .
מגיש:
מקור: מצרי מבית
שתף את המתכון