חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמוד מצרי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פרווה טעים וחמצמץ. יש אנשים שמבשלים את האורז במרק עצמו ואז אפשר להסתפק brרק בכוס אורז.
חמוד מצרי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פרווה טעים וחמצמץ. יש אנשים שמבשלים את האורז במרק עצמו ואז אפשר להסתפק brרק בכוס אורז.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מים
כרפס או סלרי
4 תפוחי אדמה
כורכום
כוס לימון משומר או מלימון טרי
מלח
2 כוסות אורז פרסי
ראש שום.
אופן ההכנה
מנקים את הכרפס וחותכים לחתיכות מניחים בסיר עם 2 כפות שמן ומבשלים על להבה בינונית
עד שצבעו משתנה.
מוסיפים את השום (מועכים או חתיכות כרצונכם) לטגן קלות.
להוסיף את המים ואת תפוחי האדמה החתוכות לקוביות או לרבעים.
כשהכרפס והתפוחי אדמה מתרכים מוספים את הלימון ומלח לפי הטעם..
לבשל עוד רבע שעה ומוכן .
מגישים עם אורז לבן .
מגיש: roza0015
מקור: מצרי מבית
שתף את המתכון