הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים (כדאי לגוון בצבע) חתוכים לרצועות
3-4 שיני שום קצוצות
מעט שמיר קצוץ
2 גזרים בינוניים חתוכים לעגולים דקים או "גפרורים"
2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות דקות
2 מלפפונים פרוסים לעגולים דקים (אין חובה לקלוף)
½ כרוב לבן קצוץ גס
½ כרובית בינונית מפורקת לפרחים קטנים
לחומרי התחמיץ:
3 כוסות מים
1 כוס חומץ
1 כף מלח
½ כוס סוכר
¼ כוס שמן
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר את חומרי התחמיץ עד לרתיחה.
מכבים את האש , מכניסים פנימה את הירקות וסוגרים.
כעבור 10 דקות , פותחים ומערבבים ושוב סוגרים.
מקררים לגמרי ומכניסים למקרר.
נשמר במקרר לתקופה ארוכה.
מגיש:
מקור: לאה ס.
שתף את המתכון